testimonialsUw ervaringen met Anmelin delen?
Geweldig!!! We zijn u zeer erkentelijk.

 

“Bedankt voor de sessie van vanochtend! Het was een eyeopener voor me en een soort schop onder mijn kont!” 
Mirthe Aalbers-Supermoeder

 

“Tnx Anmelin voor alle wijze adviezen!” 
Iris Wortman-Senior Back-End bij Edutel

 
“Danielle is een zeer aangename persoonlijkheid die recht op haar doel af gaat. Ze weet mensen te motiveren en is zeer doortastend.” 
Bianca Poederbach-Secretaresse bij Hogeschool van Amsterdam

“Ik heb Danielle twee keer gevraagd mij te helpen. Beide keren in een rol als personal coach. Zij was in staat in een zeer korte tijd tot de kern van de problemen door te dringen, daar waar andere proffesionals maanden mee bezig waren geweest. Door haar eigen ervaringen kan zij snel de brug slaan naar de client.
Haar eigen persoonlijkheid en denkwijzen sluit naadloos aan bij haar expertise en vakgebied wat bijdraagt in een betrouwbare en open relatie die in bepaalde situaties noodzakelijk is om te slagen in het zoeken naar een oplossing.
Danielle heeft mij beide keren de inzicht, handvaten en ondersteuning gegeven die ik nodig had om mijn uitdagingen zelfstandig duurzaam op te kunnen lossen zonder terug te hoeven vallen op langdurige ondersteuning.” 
Top qualities: Expert, High Integrity, Creative
Peter Dik-Solution Manager Professional Services bij Datapoint
hired Danielle as a Career Coach and hired Danielle more than once

 

“Geweldige hulpverleenster, besluitvaardig, uitstekende communicatie, duidelijke afspraken, integer, voor beide “partijen” een zeer goede keuze en nog steeds goed contact over hoe het nu gaat. Erg fijn!” 

 
“Geweldige coaching, bijzonder waardevol, goed resultaat, echt de moeite waard!” 
 

‘Heel goede structuur en een mooie manier om met je kind tot een manier van samenwerken te komen. Geeft inzicht in mijn kind. Heel verhelderend. Ik kan hiermee vooruit om weer gezelligheid in huis te krijgen.’
Jules, vader van dochter (14 jaar)

 

‘De openheid en dat je alles mag zeggen zonder veroordeeld te worden. Openbaring, inzicht, ontwikkeling. Het heeft ons veel inzicht gegeven. We hebben nu genoeg handvatten en tips gekregen om onze dochter(s) een goede basis mee te geven.’
Lucy, moeder van dochter (14 jaar)

 

‘Dat als je de training toepast, dat het werkt
Peter, vader van dochter (14 jaar)

 

‘Inzicht krijgen in jezelf en je eigen invloed op het gedrag van je kind.’
Esther, moeder van dochter (14 jaar)

 

‘Wow, wat een uitgebreid verslag! Bedankt voor je hulp en aandacht tot nu toe. Waardeer ik enorm!’

 

Vanavond mijn eerste bijeenkomst bijgewoond. Inspirerend en waardevol. De eerste stap is gezet. Ik voel me blij, op naar een nieuwe fase in ons leven; onvoorwaardelijke rijkdom! Bring it ON!!!
Rose, moeder van zoon (16 jaar)

 

We hebben elkaar maandag telefonisch gesproken. Ik moet je laten weten dat je zo’n grote ommekeer teweeg hebt gebracht….ik ben er echt van onder de indruk. Al tijden zoek ik hulp en krijg ik steeds meer het gevoel dat alles aan mij ligt, ik moet meer dit, of minder dat, krijg tips die niet bruikbaar zijn, er zijn wachttijden etc.…zodat ik me sinds enkele weken echt totaal mislukt voel, mislukte opvoeder, mislukt als mens en bijna geen uitweg meer zag, zo slecht was de situatie thuis. Ten eerste geef je me zeer bruikbare tips (die meteen toepasbaar zijn en effect hebben), maar je wijst niet, terwijl je toch dingen aangeeft die ik anders zou kunnen doen. Dat is echt bijna een gave hoor: het was echt heel plezierig! En….bijna geen wachttijd, dat was helemaal prettig!
 Ingrid moeder van dochter (13 jaar)
september 2018