Anmelin
Wilt u meer informatie?
Neem contact op »

Expertise

Wat we doen, onze expertise

Bij opvoeden van een puber gaat het om meer dan alleen duidelijkheid en structuur. Daarom bieden wij een totaalpakket van oplossingen aan. Naast de zeer persoonlijke en betrokken service staat een professioneel netwerk achter Anmelin. Wij helpen je bij de keuze van de juiste hulp. We leveren maatwerk, zijn flexibel, hebben geen wachtlijst en blijven zo lang als jij dat nodig vindt.

 

Hulp bij pubers met moeilijk gedrag

Ben je gefrustreerd over het gedrag van je puber en heb je geen idee waar je naar toe kunt? We kunnen je op allerlei manieren ondersteunen. 

Lees meer »

  

Hulp bij normale puber problemen

Ieder gezin is anders en toch hebben veel gezinnen problemen die op elkaar lijken. Terwijl de specifieke problemen die je mee maakt alleen voor jouw gezin gelden, kan het ondersteunend zijn te weten dat je niet alleen bent.

Lees meer »

  

Hulp bij scheiding en pubers

Niet alle relaties halen de eindstreep. Soms, als er niets anders meer opzit, eindigt een huwelijk of partnerschap in een (echt)scheiding. Stellen moeten hun eigen weg gaan. Wanneer je pubers hebt is het belangrijk »

Lees meer »

     

Hulp voor alleenstaande ouder met pubers

Een van de zwaarste baan in onze hedendaagse cultuur is die van een alleenstaande ouder. Het is al moeilijk genoeg een puber met twee mensen op te voeden, maar in je eentje

Lees meer »

 

Hulp bij adoptie pubers

Alle pubers gaan op onderzoek uit. “Wie ben ik, waar kom ik vandaan en waar hoor ik thuis?” Het is ook belangrijk dat ze uitzoeken waar ze in verschillen en waar ze hetzelfde in zijn ten opzicht van hun ouders »

Lees meer »

 

Hulp voor expats met pubers

Wereldwijd wonen er zo’n 50 miljoen expats in het buitenland. Voor persoonlijk en professioneel advies kun je als Nederlandstalige terecht als je thuis problemen ervaart bij de opvoeding van je puber.  Uit je gevoelens, frustraties en onmacht het liefst in je moedertaal?

Lees meer »

     

Hulp voor stiefouders van pubers

Een stiefouder zijn heeft een aantal grote gevolgen voor jouw, je relatie en je nieuwe familie. Ineens heb je er in mum van tijd een hele familie bij

Lees meer »

 

Hulp voor grootouders die pubers opvoeden

Jij gaat door voor de tweede ronde! Je mag nog eens pubers opvoeden. De tijd is veranderd en veranderd sneller dan we kunnen bijhouden. Al je prachtige ervaring lijkt niet aan te slaan bij je puber

Lees meer »

 

Praat met iemand

Als je met iemand wilt praten en advies wilt krijgen heeft Anmelin verschillende manieren om met ons in contact te komen.

Lees meer »