Anmelin
Wilt u meer informatie?
Neem contact op »

Iedereen voelt het verschilIk zet jou voorop bij alles wat ik doen. Jouw welzijn, jouw persoonlijke doelen in de opvoeding, jouw gemoedstoestand. Alles is eenvoudig gemaakt door mijn volledig toegankelijke service, zodat jij kunt onstspannen en je op jezelf en je puber kunt concentreren.

Of je nu jezelf beter wilt voelen in je opvoeding of de nieuwe en onbekende uitdagingen van het puberen wilt voor zijn, wij staan voor je klaar, bij elke stap.

Bij Anmelin ben ik trots op iedere ouder die ik kan helpen. Trots omdat ik weet dat ik hulp op maat heb geleverd die jou als klant in staat stelt op een andere manier in je opvoeding te staan. En omdat ik weet dat ouders de adviezen en tips zo waarderen. Mijn liefde voor pubers vind je terug in ieder detail waarop ik met ouders omga. En dat is wat mij onderscheidt van andere aanbieders en hulpverleners. Bij mij ben je geen nummer of cliënt, je bent een klant. 5 sterren hulpverlening, dus meer!

Missie

Als de sfeer in je gezin verbetering behoeft

Ben jij een ouder of verzorger van een puber die afwijkend gedrag vertoont waardoor de sfeer in je gezin verbetering behoeft, dan bied ik je praktische hulp en handreikingen.

   

Visie

Make your home a better place

Ik help ouders een plezierige en duurzame relatie te hebben met hun puber. Door middel van workshops, coaching en producten zet ik ouders met pubers aan om het maximale uit hun opvoeding te halen. Anmelin heeft succes in haar onderneming omdat zij ouders met pubers een andere weg laat zien, een mooiere weg waarvoor zij wil vechten.

De wereld is aan het veranderen en Anmelin verandert mee door te luisteren naar wat anderen willen en te sturen waar nodig.

   

Ambitie

De kracht van ouders en jongeren

Een betere wereld maken door het beste uit ouders van pubers met moeilijk gedrag te halen!

Ik geloof in de kracht van ouders en jongeren. Zij helpen ons uitdagingen aan te gaan die we tegen komen en daar duurzaam beter uit te komen.


Over Danielle Wagemaker

Mijn naam is Danielle Wagemaker-ter Beke en mijn passie is om elke dag de best mogelijke versie van mezelf te zijn. Alleen dan kan ik mensen om me heen geven wat ze verdienen; het best mogelijke…

Ik ben geboren in Oldenzaal (1970) en groeide op in Zenderen. Mijn vader was adjunct-directeur van de landbouwschool en was erg actief in allerlei verenigingen. Mijn moeder was lerares textiele werkvormen en is nog steeds actief bij o.a. de wereldwinkel.

Studeren was niet echt “mijn ding” en dus genoot ik, toch wel naast mijn studies, van alles wat in het leven op mijn pad kwam. Hierdoor heb ik enorm veel levenservaring opgedaan aan de universiteit die HET LEVEN heet. Op latere leeftijd bleken diploma’s toch ook wel van belang en ben ik de benodigde onderwijsinstellingen gaan bezoeken om deze te behalen.

Ik ben gecertificeerd Coach, Jongerenwerker, Maatschappelijk Werker, Motiverend Begeleider, Agogisch Werker, Cultureel Werker, Semi-residentieel Werker, Residentieel Werker en Trainer. Daarnaast streef ik ernaar me minimaal 6 keer per jaar te blijven ontwikkelen binnen mijn vakgebied door cursussen, workshop en seminars te volgen. Om scherp te blijven als gepassioneerd ondernemer heb ik een persoonlijke coach die me helpt mijn dromen waar te maken.

Mijn werkervaring heb ik opgedaan bij Zeilschip ‘De Tukker’, Buro HALT, Bureau’s Jeugdzorg, Raad voor de Kinderbescherming, Open jongeren instellingen, Gesloten instellingen en Justitiële Jeugdinrichtingen.

Na 18 jaar met jongeren, ouders, hulpverleners en (onderwijs)instellingen te hebben gewerkt ontstond het idee om een onderneming te starten. Ik ben een motiverende spreker, auteur van een boek voor ouders van pubers met moeilijk gedrag (lancering 21 november 2013), moeder van twee prachtige kinderen, vrouw van een gekke en toegewijde partner en levensgenieter.

Ik woon en werk in Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, hou van mijn werk, van mijn leven en wens voor iedereen met wie ik werk hetzelfde.