Anmelin
Wilt u meer informatie?
Neem contact op »

Mijn verhaal tot nu toeIk bied hulp aan ouders van pubers met moeilijk gedrag over de hele wereld. Sinds 2010 maakt Anmelin echt een verschil voor het leven van ouders en pubers. Zij voelen dat.

Sinds ik mijn reis ben begonnen, ben ik gefocust op het leveren van hoogwaardige hulp, een goede prijs en een fantastische klantenservice die je van Anmelin mag verwachten.


Ik heb geïnvesteerd in innovatieve technologiën en mijn uitgebreide ervaring gebruikt om verbeteringen en innovaties aan te bieden aan alle ouders in de wereld, die als moedertaal Nederlands spreken. Ik ben de eerste die investeert in veilige, mobiele technologie, die ervoor zorgt dat we zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan bureauwerk. Dit zorgt ervoor dat ik twee derde extra tijd heb voor mijn klanten.


Ik vroeg telkens om persoonlijke feedback van mijn klanten. Met behulp van deze feedback bracht ik telkens weer wijziging aan in mijn service, als direct resultaat!


Nu, bijna 10 jaar op mijn reis, help ik nog steeds iedereen, het verschil te voelen.

 

 

 


Samen met een internationaal team heb ik ‘School Class 2 Business Class‘ ontwikkeld en op de markt gebracht. Met dit prachtige lespakket voor het VMBO basis- en kader onderwijs leren jongeren ondernemerschap. Het stelt jongeren, die praktisch zijn ingesteld meer in staat om voor hun eigen toekomst te zorgen. 
 


Ik heb een boek geschreven voor ouders van pubers met moeilijk gedrag. ‘Grip op je moeilijke puber’. Daarmee stel ik alle ouders van pubers in staat om het lastige gedrag van hun puber aan te pakken. 

Ik ben ongelooflijk trots op het werk dat is gedaan.

 

“Ik ben ongelooflijk trots op het werk dat is gedaan”

Danielle Wagemaker