Anmelin
Wilt u meer informatie?
Neem contact op »

Mijn waarden en aanpakHet zo doen dat iedereen het verschil voelt

Ik bied daar hulp, waar ik denk dat Anmelin een verschil kan maken. Ik maak mijn service beter dan voorheen. Voor mijzelf en onze klanten die er gebruik van maken. Ik bied meerwaarde voor onze klanten én onze maatschappij.


Anmelin heeft drie waarden die mij onderscheiden van de massa. Niet alleen omdat het er maar drie zijn, maar omdat ze staan voor wie ik ben. Ze zijn mijn morele kompas en bepalen de manier waarop ik denk, hulp bied en mijn steentje bijdraag.


Ik heb geen standaardoplossingen, omdat alles wat ik doen is afgestemd op de behoefte van de klant. Anmelin heeft wel een gezamelijke aanpak om de best mogelijke service te verlenen aan de klant en haar omgeving.


Mijzelf vrijheid geven om hulp te bieden

Ik weet dat mijn getalenteerde, gemotiveerde meewerkers en samenwerkingspartners de kracht hebben om een echt verschil te maken. Daarom geef ik ze de middelen en de ondersteuning om dát gewoon te doen. Samen ontwikkelen we innovaties om iedereen meer tijd te laten besteden aan hun expertise. Door te investeren in nieuwe manieren van werken, nieuwe partners en nieuwe meewerkers.

Hulp en service bieden rondom jou
Je kunt geen geweldige hulp geven zonder te weten aan wie je hulp en service biedt. Ik besteed veel tijd om dat uit te zoeken. Ik luister naar de behoeften van klanten en de omgeving. Vervolgens biedt Anmelin hulp op basis van de gekregen inzichten. Ik ben niet bang om naar inspiratie en voorbeelden van geweldige hulp en service buiten onze sector te zoeken om mijn service te verbeteren. Ik laat bijvoorbeeld dagelijks uren vrij in mijn agenda om je dezelfde dag dat je contact vraagt, te helpen.

Diensten van hoge kwaliteit

Anmelin heeft steeds meer ervaring in het leveren van goede hulp. Dit in combinatie met de manier waarop ik de hulp ontwerp, stelt mij in staat om hulp te bieden die vaak de verwachtingen overtreft van de ouders en jongeren die van mijn hulp gebruik maken.

Expertise in ‘gaan met die banaan’