Onze waarden en aanpak

Onze waarden en aanpak

We willen het zo doen dat iedereen het verschil voelt

We bieden daar hulp, waar wij denken dat we een verschil kunnen maken. We maken onze service beter dan voorheen. Voor onszelf en onze klanten die er gebruik van maken. We bieden meerwaarde voor onze klanten én onze maatschappij.

We hebben drie waarden die ons onderscheiden van de massa. Niet alleen omdat het er maar drie zijn, maar omdat ze staan voor wie wij zijn. Ze zijn ons morele kompas en bepalen de manier waarop we denken, hulp bieden en ons steentje bijdragen

We hebben geen standaardoplossingen, omdat alles wat we doen is afgestemd op de behoefte van de klant. We hebben wel een gezamelijke aanpak om de best mogelijke service te verlenen aan de klant en onze omgeving.

Onszelf vrijheid geven om hulp te bieden

We weten dat onze getalenteerde, gemotiveerde meewerkers en samenwerkingspartners de kracht hebben om een echt verschil te maken. Daarom geven we ze de middelen en de ondersteuning om dát gewoon te doen. We ontwikkelen innovaties om iedereen meer tijd te laten besteden aan hun expertise. Door te investeren in nieuwe manieren van werken, nieuwe partners en nieuwe meewerkers.

Hulp en service bieden rondom jou

Je kunt geen geweldige hulp geven zonder te weten aan wie je hulp en service biedt. We besteden veel tijd om dat uit te zoeken. We luisteren naar de behoeften van klanten en de omgeving. Vervolgens bieden we hulp op basis van de gekregen inzichten. We zijn niet bang om naar inspiratie en voorbeelden van geweldige hulp en service buiten onze sector te zoeken om onze service te verbeteren. We laten bijvoorbeeld dagelijks uren vrij in onze agenda om je dezelfde dag dat je contact vraagt, te helpen. 

Diensten van hoge kwaliteit

We hebben steeds meer ervaring in het leveren van goede hulp. Dit in combinatie met de manier waarop we de hulp ontwerpen, stelt ons in staat om hulp te bieden die vaak de verwachtingen overtreft van de ouders en jongeren die van onze hulp gebruik maken. 

Expertise in ‘gaan met die banaan’