Over ons

Anmelin Care Private

Iedereen voelt het verschil

We zetten jou voorop bij alles wat we doen. Jouw welzijn, jouw persoonlijke doelen in de opvoeding, jouw gemoedstoestand. Alles is eenvoudig gemaakt door onze volledig toegankelijke service, zodat jij kunt onstspannen en je op jezelf en je puber kunt concentreren.

Of je nu jezelf beter wilt voelen in je opvoeding of de nieuwe en onbekende uitdagingen van het puberen wilt voor zijn, wij staan voor je klaar, bij elke stap.

Bij Anmelin zijn we trots op iedere ouder die we kunnen helpen. Trots omdat we weten dat we hulp op maat hebben geleverd die jou als klant in staat stelt op een andere manier in je opvoeding te staan. En omdat we weten dat ouders de adviezen en tips van ons zo waarderen. Onze liefde voor pubers vind je terug in ieder detail waarop we met de ouders omgaan. En dat is wat ons onderscheidt van andere aanbieders en hulpverleners. Bij ons ben je geen nummer of cliënt, je bent een klant. 5 sterren hulpverlening, dus meer!

Missie

Als de sfeer in je gezin verbetering behoeft

Ben jij een ouder of verzorger van een puber die afwijkend gedrag vertoont waardoor de sfeer in je gezin verbetering behoeft, dan bieden wij je praktische hulp en handreikingen.

Visie

Make your home a better place

visie2

Wij helpen ouders een plezierige en duurzame relatie te hebben met hun puber.

Door middel van trainingen, workshops, coaching en producten zetten we ouders met pubers aan om het maximale uit hun opvoeding te halen.
Anmelin heeft succes in haar onderneming omdat zij ouders met pubers een andere weg laat zien, een mooiere weg waarvoor zij wil vechten.

De wereld is aan het veranderen en Anmelin verandert mee door te luisteren naar wat anderen willen en te sturen waar nodig.

Ambitie

De kracht van ouders en jongeren

Een betere wereld maken door het beste uit ouders van pubers met moeilijk gedrag te halen!

Wij geloven in de kracht van ouders en jongeren. Zij helpen ons uitdagingen aan te gaan die we tegen komen en daar duurzaam beter uit te komen.

Historie

Betekenis Logo

Diploma’s